I'm using telligent 7.1 and am intermittently getting the following error when I upload media through the telligent rest api:

System.IO.IOException: The directory is not empty.      
at System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath)  
at System.IO.Directory.DeleteHelper(String fullPath, String userPath, Boolean recursive)  
at System.IO.Directory.Delete(String fullPath, String userPath, Boolean recursive) 
at Telligent.Evolution.Extensibility.Storage.Providers.Version1.FileSystemFileStorageProvider.Delete(String path)  
at Telligent.Evolution.Components.AttachmentService.ToggleTemporaryAttachment(Guid temporaryId, Int32 applicationId,
Int32 applicationTypeId, Int32 applicationContentTypeId, Int32 contentId, String fileName, Int32 userId,
Boolean deleteTempOnly)  
at Telligent.Evolution.Components.AttachmentService.ToggleTemporaryAttachment(Guid temporaryId, Int32 applicationId,
Int32 applicationTypeId, Int32 applicationContentTypeId, Int32 contentId, String fileName, Int32 userId)   
at Telligent.Evolution.MediaGalleries.Components.MediaGalleryPostDataService.CreateFile(Int32 sectionID, MediaGalleryPost post, Guid postAttachmentID)    
at Telligent.Evolution.MediaGalleries.Components.MediaGalleryPosts.CreateFile(Int32 sectionID, MediaGalleryPost post,
Guid postAttachmentID) 
at Telligent.Evolution.Rest.Resources.Media.MediaService.CreateMedia(Nullable`1 mediaGalleryId, String name,
String description, String contentType, String fileName, Byte[] fileData, String fileUrl, Nullable`1 isFeatured,
String featuredImage, String tags, Boolean isPreview, RestExtendedAttributes extendedAttributes)
at Telligent.Evolution.Rest.Resources.Media.MediaController.Create(MediaCreateRequest request)
I get this message about 25% of the time when uploading media to telligent. Please note that I am working with a load-balanced telligent implementation where we distribute the load between two servers. I use dfs replication as the telligent documentation recommends... It looks like something is trying to delete a file out of the temporary storage folder in the telligent web folder, but why is it failing?