Browse by Tags

Tagged Content List
View more results: All Community | Telligent Enterprise
  • Forum Thread: V2 Roles endpoint doesn't work?

    I tried calling the v2 roles REST endpoint with the following URI: http://domain.com/api.ashx/v2/roles/83 The ID is correct, and follows the documentation's example. However, I get the following error upon making the request: <h2> <i>Nullable Type System.Int32 must have a...
  • Forum Thread: Duplicate validation error message when changing Settings

    Using TC5 SP1 Scenario: 1. Log in as user 2. Go to settings 3. In Private Email field, enter an email address used by another account. 4. Click Save At this point, two validation error messages appear.
  • Forum Thread: Issue with confirming anonymous weblog subscription

    Using TC5 SP1 Scenario: 1. Go to weblog home page as anonymous user 2. Enter email address into text field to subscribe to weblog 3. Receive confirmation email 4. Click confirmation link in email Behind the scenes, the cs_SectionSubscriptions table updates the record associated with...
  • Forum Thread: CFS issue when referencing images via handler to UNC virtual for /filestorage

    We host our community on a web farm of 3 servers. Our images are on a centralized content server so we've mapped /filestorage to a UNC share. This works fine most of the time, but about once a week our images in blog posts, etc won't show up. When I try to hit a full path URL (that references...
  • Forum Thread: Unable to Save Edit Mode Changes in version 5.6

    Hello, we are using Telligent Community 5.6, a fresh install, and are having some issues with the saving of page layouts and widget placement/configurations. We've been trying to simply change the page layouts in a custom page that we've created at the site root. If we change the page layout...
  • Forum Thread: Wiki spam notifications

    Am I the only one getting these pesky notifications every time a wiki article gets added or edited? I'm not subscribed to any wikis. from Telligent Communities - Automated Email <noreply@communities.telligent.com> to me date Thu, Jun 25, 2009 at 6:14 PM...
  • Forum Thread: Group hierarchy location lost when edited by non-admin owner

    Hi there, If a group is edited by its owner and that owner is not an administrator in the system, the group loses the parent group setting and becomes a root group. Here is that process in a series of screenshots: Here, I've logged in as Tony Buckfurren, a typical user in the system and...
  • Forum Thread: Errors after disabling Wikis in Site Root group

    If you disable all Wikis in the site root group, and then navigate to /w, you get the following error: DataSource must be a valid Wiki object [InvalidCastException: DataSource must be a valid Wiki object] CommunityServer.Wikis.Controls.WikiPageHierarchy.set_DataSource(Object value) +87 ASP.utility_contentfragments_wikis_wikipagehierarchy_ascx...
  • Forum Thread: Telligent Community broken in IE9

    I am experiencing an error when trying to post using IE9 Beta (9.0.7930.16406). When I create a new post (forum, blog, wiki, file), I am not able to enter text into the description textbox field. I do not have the ability to edit the description textbox of existing posts as well. Please advise...
  • Forum Thread: Report Abuse Control Subject Label is not coded to pull a resource string so the label just display blank

    In the Report Abuse user control, the Subject label is not coded to pull a resource string so the label just display blank. This is the widget that is on the forum report abuse page. You can search the project for the following string to see what I'm talking about. <CSControl:FormLabel LabelForId...
  • Forum Thread: BUG: Tags with dashes not decoded properly

    While testing the upgrade of our clients site from TC5.0 to TC5.5 I have noticed that the CSContext.Tags now will convert the dash character (-) to a period (.). I looked at both of the 5.0 and 5.5 sdks and the it seems that the code has not changed. After doing some research it looks like method WebHelper...
  • Forum Thread: Group owner unable to change sub-application name/URL

    Tara, one of our school principals, came across this problem during our training session. She is a non-administrator that owns a group for her school. When she tried changing the name and URL for one of her group's applications, she received a "not an administrator" error and lost her changes...
  • Forum Thread: CS 2008.5 > Changing Display Names breaks activity lists

    Hi Everyone, I'm hoping someone can help me out.... I have noticed some odd behavior when Display Name/CommonName is enabled. It seems that whenever a user adds a value to the display name, the friend activity list stops populating activities for that user. It also seems like content added by...
  • Forum Thread: Bug in Media Gallery Group drop-down menu

    We have a license for the equivalent of Community Server, Enterprise Edition in Telligent Community. While creating a media gallery, I noticed an odd error message in the Media Gallery Group drop-down menu: Just to confirm, our license does not have a limit on blogs:
  • Forum Thread: Forums Moderation page in Control Panel shows all groups regardless if they have a Forum or not

    When accessing the Forums Moderation page in the Control Panel the user is shown all groups even if the group does not a forum application created for it. I need to see what kind of work around can be provided because this will quickly become an issue for me as my community will have thousands of...
  • Forum Thread: CSControl:editor not working in IE9

    We are working on The Green Button site which will be hosted on Telligent Community 5.6. During testing phase of the site, we found that advanced text editor(CSControl:editor) is not working in Internet Explorer 9. It is working fine in other browsers as well as other versions of IE. Is there any...
  • Forum Thread: Control panel redirect does not persist previously selected tab

    After you add an application to a group it redirects to the Group Edit default tab and not the Group Edit Applications tab from which I was previously on.
  • Forum Reply: Re: Cannot disable member access to wikis within a group

    After installing Community 5.0 sp1 in a test environment, I confirmed that this issue still exists. Here are some screenshots showcasing the problems: In this scenario, an administrator created a wiki designed for group owners only; the wiki should be hidden from group members. All permissions to...
  • Forum Thread: Bug in Paging Calculation OR in Membership User Conversation API

    When I try to load conversations like so CommunityServer.WebServices.Service svc = new Api.Service(SITEURL, APIUSER, APIKEY); CommunityServer.WebServices.Membership.User user = svc.Membership.GetUser(APIUSER); user.LoadAllConversations(); The resulting web request issued by the client...
  • Forum Thread: Links created in content editor point at 'edit.aspx'

    I imagine this must be a known error, as I have seen it exhibited in the documentation wiki on this site. When creating links via the content editor hyperlink button, the editor sometimes incorrectly rewrites the link and appends the url to the edit.aspx (or addpost.aspx) page url. I've specifically...
  • Forum Thread: Contain port no in Site URL

    Hi , I am recently installed Telligent Community 5.5 . i am uploading a image while creation of the post . uploaded image is displaying on post editor but it's not displaying after submission of the post . i verified the image URL and the image URL contains port no.Due to port no image...
  • Forum Thread: RSS Syndication for blogs (tags) and search...

    Both the site and blog settings supposedly allow you to enable RSS syndication of keywords/tags and search results. I have enabled this everywhere (site level, blog level,etc.) and cannot get an RSS link/icon to appear after filtering blog posts on tag or doing a search. for reference: http://telligent...
  • Forum Thread: BUG: Extra BOM being sent in REST API v1

    When trying to call the following v1 API endpoint: http://telligent.com/community/developers/w/wiki/membership.aspx#list_user the XML that is returned [incorrectly] includes an extra BOM (Byte Order Mark). This causes an XmlReader to fail. Note that Visual Studio 2010's editor will NOT show...
  • Forum Thread: Database Schema Bug

    I am the DBA running a Telligent Community 5.5 database on SQL Server 2005 When I attempt to issue the command: DBCC SHOW_STATISTICS ("dbo.cs_Licenses_2.x", [IX_cs_Licenses_2.x]) WITH NO_INFOMSGS, STAT_HEADER ; I receive the error: Msg 2520, Level 16, State 5, Line...
  • Forum Thread: Null Ref exception is thrown in the control panel when searching for users

    A null ref exception is thrown in the control panel when searching for users. See steps below to repro the issue. 1. Login as admin 2. navigate to the Membership Administration -> Manage Users tab in the control panel 3. Click the Search button to display all users 4. Click the Next...